Az N9+ GSM lehallgató készülék főleg az ár-teljesítmény nagyon előnyös arányával jeleskedik. Nagyon kis méretekkel (kisebb, mint egy gyufásdoboz), és két kiváló minőségű mikrofonnal rendelkezik. Több >>
Gyártó: SpyTech. A termék kódja: GSM01-N

15300 Ft ÁFA-val

Raktáron
db

Az N9+ GSM poloska az egyik legjobb minőségű poloskák közé tartozik. Ez a készülék lehetővé teszi, hogy titokban megfigyelje az Ön által kiválasztott területet bárhonnan a világon! A GSM poloska hatótávolsága nem korlátozott, és a lehallgatás bármilyen mobiltelefonról elvégezhető.

Ahhoz, hogy az N9+ GSM poloska működjön, bele kell helyezni egy micro SIM-kártyát. A micro SIM-kártya lehet külföldi is, és amint tárcsázza a számát, elkezdheti lehallgatni, hogy mi történik a poloska körül kb. 7 méteres távolságban.

A poloska kicsi méreteinek köszönhetően jól álcázható pl. könyvtárban a könyvek között, egy aktatáskában, egy asztal aljára ragasztva vagy egyéb más helyeken.

Egyetlen feltöltéssel az eszköz egyszerre több mint 1 órát képes működni, készenléti állapotban akár 2-3 napot is. Ha nem felel meg Önnek az N9+ lehallgató készülék, akkor válasszon egy másik GSM lehallgató készüléket.

Fő tulajdonságok:

  • Lehetővé teszi helységek lehallgatását korlátlan távolságig
  • Miniatűr méretek (kisebb, mint egy gyufásdoboz)
  • Automatikus hangaktiválás távoli be- és kikapcsolási lehetőséggel SMS segítségével
Vegye fel velünk a kapcsolatot!