Memóriakártyára rögzítő kém kulcstartó. Több >>
Gyártó: SpyTech. A termék kódja: MK29

3600 Ft ÁFA-val

Nincs raktáron
db

A kém kulcstartó egy a legjobb kémtermékek közül a piacon. Kinézetileg egy autó zárat vezérlő kulcsra hasonlít. A kulcstartóba rejtett kamera 720x480 px felbontással rendelkezik. A 8 GB-os memóriakártyákat támogatja.

A jól álcázottságának köszönhetően a kulcstartóba rejtett kém kamera egy nagyon praktikus készülék. A többi kém kamerákkal összehasonlítva a kém kulcstartó nagyon könnyen és rugalmasan használható. A kém kulcstartó kiváló minőségű érzékelőkkel rendelkezik, és bár a videók nem olyan nagy felbontásúak, mit a tollak vagy a kamerás karórák, de nagyon szépek és könnyen olvashatók. A kulcstartó vezérlése nagyon egyszerű. A rögzített felvételeket USB kábel segítségével vagy memóriakártya olvasóval játszhatja le.

Főbb jellemzők:

  • Videók 720x480 @ 30FPS felbontásban .AVI formátumban
  • Képek 720x480px felbontásban .JPEG formátumban
  • Kitartás 30 - 35 perc
  • Támogatja a 8 GB-os micro SD kártyát

Mikor használjuk a kamerás kém kulcstartót? 

Abban az esetben, ha titokban kell lefényképeznie egy tesztet, felvenni egy bűntettet, vagy meg kell jegyeznie egy korrupt viselkedést, a kémkulcsnagyon jól fog szolgálni. Manapság, amikor a korrupció majdnem mindenütt jelen van, nem árt felkészülni. A kémkulcsot mind a diák, mind a nyomozó, ügyvéd, üzletember tudja használni.

A kém kulcstartó a kulcsai mellé csatolható, amit feltünés nélkül felhelyezhet az asztalára, és mindent felvehet vele. A kém kamerás kulcstartó jóminőségű képet és hangot rögzít.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!