Kémszemüveg Full HD kamerával és micro SD kártya támogatással 32GB-ig. Több >>
Gyártó: Secutek. A termék kódja: MK01-N

50900 Ft ÁFA-val

Raktáron
db

A kémszemüveg az egyik legnépszerűbb termék a valóban diszkrét felvételek készítéséhez. Nemcsak akciófilmekben és tévéműsorokban, hanem a mindennapi életben is széles körben használják őket üzleti megbeszélések, személyes találkozók vagy alkalmi viselet során, hogy gyorsan és észrevétlenül rögzítsék a környező eseményeket. Más kémkamerákkal szemben előnye, hogy a kamera pontosan azt a helyet rögzíti, ahová Ön néz, és az érdeklődésre számot tartó tárgy nem kerülhet ki a képből.

A Secutek SML-GC35 kémszemüveg egy láthatatlan kamerát tartalmaz, amely akár Full HD felbontású fényképeket és videókat rögzít egy behelyezett micro SD-kártyára. A beépített mikrofon lehetővé teszi, hogy hangsávot is tartalmazó videofelvételeket rögzítsen.

Főbb tulajdonságok:

  • Egyszerű működtetés a szemüveg szárán lévő, nem feltűnő gombbal
  • Videófelvétel vagy fényképek készítésének képessége
  • Full HD felbontás (1920x1080px)
  • Akár 45 perc felvétel egy teljes feltöltéssel
  • Micro SD kártya támogatása 32GB-ig
  • Méretek 155 x 150 mm

A felvétel egy behelyezett micro SD-kártyán tárolódik, amelynek foglalata ügyesen el van rejtve az egyik szárban. A másik száron egy micro USB-port található. Ezen keresztül csatlakoztathatja a szemüveget a hálózathoz és feltöltheti a beépített akkumulátort, vagy csatlakoztathatja egy számítógéphez, ahonnan könnyedén letöltheti az elkészített felvételeket.

Figyelmeztetés: A hálózati adaptert és a microSD kártyát a csomag nem tartalmazza.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!