USB keylogger a PC megfigyeléséhez Több >>
Gyártó: Keelog. A termék kódja: KL01

16400 Ft ÁFA-val

Nincs raktáron
db

Az USB keylooger egy kis eszköz, amely a csatlakoztatott billentyűzet összes gombnyomását rögzíti. Különösen a PC megfigyelésére szolgál. A PC-monitorozás az alkalmazottak, a gyermekek vagy akár az üzleti partnerek ellenőrzésére is használható. Ez a keylogger újdonság az ajánlatunkban, és az eddig kínált modellekhez képest nagyobb megbízhatóságot, adathozzáférési sebességet, nagyobb naplózási kényelmet és végül nagyobb kapacitást biztosít. Egy nagyon fontos funkció, amely megkönnyíti a számítógép felügyeletét, a nemzeti billentyűzetek támogatása. A részletesebb információkért javasoljuk, hogy olvassa el a kézikönyvet.

Mire szolgál az USB keylogger?

Az USB keylogger a kommunikáció és mindenekelőtt az érzékeny adatok észlelésére szolgál. A hardver keylogger-nek nagy előnye van a keyloggerekkel szemben, valamint még a legjobb antivírus sem fedi fel. Az USB keylogger egyszerűen csatlakozik a billentyűzethez, és azonnal elkezdi rögzíteni az egyes billentyűket. Az USB keylloger egyáltalán nem feltűnő, és első pillantásra úgy néz ki, mint egyfajta csökkentés, így lehetetlen felismerni. Arra az esetre ha a keyloggert felismerik, a benne tárolt adatok titkosítással és hozzáférési kóddal vannak védve.

Specifikációk:

  • Ellentétben az olcsóbb keyloggerekkel, támogatja a nemzeti billentyűzeteket
  • Nagyobb jelentőségű lehetőség a jelentés formájának megadására
  • Nincs szükség szoftverre vagy illesztőprogramokra
  • 4MB memóriakapacitás (400 000 billentyűleütés)
  • 128 bites titkosítással biztosítsuk a memóriát
  • Egyszerű telepítés bármely billentyűzetre (USB-vel)
  • Nem befolyásolja a számítógép működését
  • Egy jogosulatlan felhasználó soha nem tudja törölni az adatokat

Az USB keylogger használata

Az USB keylogger használata nagyon egyszerű. A keylogger elegendő elhelyezni a kábel és a számítógép között, és így a telepítés befejeződött. Az USB keylogger nem igényel semmilyen illesztőprogramot vagy telepítést. Ezáltal az antivírusok egyáltalán nem észlelhetők az USB keyloggerrel. Az USB keylogger akár 2 000 000 000 billentyűleütést is rögzíthet (2 GB-os verzió). A keylogger adatainak megtekintéséhez használd a használati útmutatót.

Ajánlatunkban csak EU-ban előállított billentyűzet megfigyelők vannak!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!