Leírás: Full HD kamera mozgásérzékeléssel, 120°-os látószöggel, hurokfelvétellel, akár 30 napos akkumulátor-üzemidővel és legfeljebb 256 GB-os microSD-kártya támogatásával.

A termék kódja: MK179

Gyártó: Zetta

Full HD kamera autóba A71N

Raktáron
25400 Ft

Leírás: Full HD kamera autóba A71N, 2"LCD kijelzővel, WDR érzékelővel, 140°-os látószöggel és micro SD-kártya támogatással akár 64GB-ig

A termék kódja: CAM27

Gyártó: Koonlung

Manapság az autós kamerák nagyon fontosak az agresszív sofőrökkel teli utakon. A menetrögzítő kamera biztosítja Önnek, hogy nem fog fizetni olyan balesetért, amely nem is az Ön hibájából következett be. Ezzel megsprórolva Önnek sok pénzt és időt, amelyet a rendőrségen vagy a biztosítónál töltene el.

Az autós kamerák, vagy más néven a fedélzeti kamerák rögzítenek minden történést az utakon, amelyeket eltárolnak a saját memóriájukon. A legjobb autós kamerák rendelkeznek GPS modullal és G-szenzorral is, ami megkönnyíti a felvételekben való keresést.

Az autós kamerák nem csak képet hanem hangot is rögzítenek. A menetrögzítő kameráknak köszönhetően Önnek mindig meglesz a szükséges bizonyíték minden eshetőségkor.