Leírás: A TE-02N ECONOMY vezeték nélküli mikrofülhallgató lehetővé teszi, hogy észrevétlenül meghallgassa barátja tanácsát telefonon.

A termék kódja: MS02-N

Gyártó: SpyTech

Leírás: Kültéri HD minikamera az elő streameléshez, videó készítéshez vagy videó nézéshez. A videó felbontása 1280x720px, valamint a készülék 60°-os látószöggel rendelkezik. Android operációs rendszerek és PC támogatással.

A termék kódja: MCV53

Gyártó: Secutek

PROFI 2.0 diák készlet

Raktáron
113300 Ft

Leírás: Ez a készlet minden diák álma! ... A készletnek köszönhetően megcsinálhatsz minden vizsgát, anélkül, hogy tanulnál rájuk! Szerezd me a PROFI 2.0 diák készletet és kezd el élvezni a diákéletet!

A termék kódja: MS08

Gyártó: SpyTech

ECONOMY indukciós hurok

Raktáron
5000 Ft

Leírás: Az ECONOMY indukciós hurok a jel továbbítására szolgál a mikrofülhallgatóba.

A termék kódja: MS04

Leírás: A Bluetooth indukciós hurok a jel továbbítására szolgál a mikrofülhallgatóba.

A termék kódja: MS06

3W Indukciós hurok TE26

Raktáron
6200 Ft

Leírás: Az 3W indukciós hurok a jel továbbítására szolgál a mikrofülhallgatóba.

A termék kódja: MS05

Olyan módot keres, amellyel tanulás nélkül meg tud csinálni egy vizsgát? Vagy randira megy egy gyönyörű nővel és nem tudja, hogy mit mondjon neki?

Szüksége van titokban kommunikálni egy olyan másik személlyel, aki képes olvasni a szöveget vagy utasításokat adni?

Ebben a fejezetben találunk olyan eszközöket, amelyek különösen a diákok számára alkalmasak, de bármilyen más stresszes helyzetben is segítséget nyújtanak.

E kategória egyik fő terméke a mikrofülhallgató, amelyet elsősorban a titkos ügynökök által használt akciófilmekből ismerhettek.

A láthatatlan fülhallgató mellé javasoljuk, hogy látogasson el a kémkamerák kategóriánkba is, ahol rejtett kamerás tollat vagy kulcsartót is találhat.