Leírás: A rejtett kamerával ellátott falióra nagyszerű eszköz irodája vagy üzlete számára. Akár 3 hónapig is képes megfigyelni egy teret anélkül, hogy az akkumulátort fel kellene tölteni.

A termék kódja: MK126

Gyártó: SpyTech

Leírás: Kis méretű modern ébresztőóra minikamerával a kiválasztott terület megfigyeléséhez. HD felbontással, kétoldalas interkommal, 120°-os látószöggel, WiFi csatlakozással, élő közvetítés lehetőségével vagy akár 128GB kapacitású microSD kártya támogatással ...

A termék kódja: BK85

Gyártó: Secutek

Leírás: Kültéri HD minikamera az elő streameléshez, videó készítéshez vagy videó nézéshez. A videó felbontása 1280x720px, valamint a készülék 60°-os látószöggel rendelkezik. Android operációs rendszerek és PC támogatással.

A termék kódja: MCV53

Gyártó: Secutek

Rejtett minikamera Zetta Z12

Raktáron
25400 Ft

Leírás: Minikamera VGA felbontással 480p, 62° felvételi szöggel, akár 64GB-os memóriakártya támogatással és akár 90 napos üzemidővel

A termék kódja: MK134

Gyártó: Zetta

Leírás: Pendrivba rejtett HD forgatható mini kamera, 90°-os látószöggel, 128 GB-os micro SD kártya támogatással és külső akkumulátor tartóval, az élettartam megnövelése érdekében.

A termék kódja: MK108

Gyártó: Esonic

Leírás: Hálózati adapter rejtett Full HD kamerával, 90° -os látószöggel, 128 GB-os micro SD kártya támogatással, mozgásérzékeléssel és Wi-Fi-n keresztüli megfigyeléssel.

A termék kódja: BK65

Toll kamerával ECONOMY

Raktáron
5000 Ft

Leírás: Kamerás toll gazdaságos változatban. 640x480px felbontásban rögzít.

A termék kódja: MK33

Gyártó: SpyTech

Leírás: Időjárás állomás rejtett Wi-Fi kamerával, amely tökéletes áttekintést nyújt otthonáról. Figyeli az időjárást, ellenőrzi otthonát és videókat rögzít. Beépített mozgásérzékelővel rendelkezik, amely 6 méteres távolságig működik, és Wi-Fi kapcsolattal az ...

A termék kódja: BK52

Gyártó: Secutek

Ha szeretne találkozót, párbeszédet, vagy bármilyen más helyzetet rejtve rögzíteni, akkor a kémkamera a megfelelő berendezés az Ön számára.

A rejtett kamerával biztos lehet benne, hogy például jól bánik-e a bébicsősz a gyermekével. Mindig tisztában lehet azzal, hogy családtagjai mit csinálnak otthon, amíg Ön például üzleti úton van. A kémkamerák felvételét használhatja bizonyíttékként is a bíróságon. A diákok közkedvelten hasznákják nehéz vizsgák letételéhez.