Leírás: Ébresztőóra rejtett WiFi kamerával, amely mobilalkalmazáson keresztül távolról vezérelhető. Támogatja a micro SD-kártyát 128 GB-ig, mozgásérzékelővel és éjjellátóval rendelkezik, és a hálózati áramellátásnak köszönhetően non-stop üzemeltethető.

A termék kódja: BK100

Gyártó: Secutek

Leírás: Kis méretű ébresztőóra rejtett kamerával a kiválasztott terület diszkrét megfigyelésére mozgásérzékelést biztosító PIR érzékelővel.

A termék kódja: BK97

Gyártó: Secutek

Leírás: A rejtett kamerával ellátott falióra nagyszerű eszköz irodája vagy üzlete számára. Akár 3 hónapig is képes megfigyelni egy teret anélkül, hogy az akkumulátort fel kellene tölteni.

A termék kódja: MK126

Gyártó: SpyTech

Leírás: Kis méretű modern ébresztőóra minikamerával a kiválasztott terület megfigyeléséhez. HD felbontással, kétoldalas interkommal, 120°-os látószöggel, WiFi csatlakozással, élő közvetítés lehetőségével vagy akár 128GB kapacitású microSD kártya támogatással ...

A termék kódja: BK85

Gyártó: Secutek

Leírás: Időjárás állomás rejtett Wi-Fi kamerával, amely tökéletes áttekintést nyújt otthonáról. Figyeli az időjárást, ellenőrzi otthonát és videókat rögzít. Beépített mozgásérzékelővel rendelkezik, amely 6 méteres távolságig működik, és Wi-Fi kapcsolattal az ...

A termék kódja: BK52

Gyártó: Secutek

Rejtett kamerák ébresztőórákban vagy órákban. Ez az ideális és teljesen észrevétlen termék a vagyonunk, családunk, vagy cégünk védelmére.

Ez a berendezés remekül alkalmas a hűtlenség leleplezésére is.