AirDrive keylogger USB kábelen

Nincs raktáron
22800 Ft

Leírás: Az AirDrive keylogger az USB kábelen a legkisebb billentyűzetfigyelő a piacon, 16 MB kapacitással, amelyet képes a nemzeti billentyűzethez vagy a WiFi-hez kapcsolni. Az antivírus által teljesen észrevehetetlen, 40 típusú nemzeti billentyűzet támogatá ...

A termék kódja: KL15

Gyártó: Keelog

USB Keylogger AirDrive Pro

Nincs raktáron
25400 Ft

Leírás: USB Keylogger AirDrive Pro 16MB tárhellyel, WiFi csatlakozással a távolról való megfigyeléshez, jelentéshez e-mail-ben és élő adat továbbításhoz.

A termék kódja: KL12

Gyártó: Keelog

USB Keylogger AirDrive

Raktáron
50900 Ft

Leírás: USB Keylogger AirDrive 16MB tárhellyel, WiFi csatlakozással a távolról való megfigyeléshez.

A termék kódja: KL11

Gyártó: Keelog

A keylogger egy apró berendezés, amely a PC rejtett megfigyelésére szolgál.

Ennek a berendezésnek a segítségével egyszerűen hozzáférhet minden névhez és jelszóhoz akkor is, ha a számítógép jelszóval vagy vírusírtóval van védve. Ezzel a berendezéssel akár a gyermeke tevékenységét is megfigyelheti, így biztos lehet annak bsiztonságában. Cégében ellenőrizheti, hogy az alkalmazottak mit csinálnak a PC-n. 

A keyloggert elég a billentyűzet és a számítógép közé helyezni, és az azonnal elkezdi feljegyezni a leütött billentyűket. A készülékek beépített memóriája akár fél évnyi állandó gépírást képesek rögzíteni, így nem kell attól félnie, hogy betelik a memória és az adatok elvesznek.

A hardveros keylogger legnagyobb előnye a szoftveressel szemben, hogy az antivírus programok azt nem képesek megtalálni, és hatástalanítani.