USB billentyűzet asszisztens 16 MB kapacitással Több >>
Gyártó: Keelog. A termék kódja: KL25-1

38100 Ft ÁFA-val

Pontosítsa a termékválasztást
db
Typ Elérhetőség Ár ÁFA  -val Mennyiség (db)
AirDrive Keyboard Assistant Aluminum Standard Raktáron 38100 Ft
AirDrive Keyboard Assistant Aluminum WI-FI Raktáron 38100 Ft

Elege van abból, hogy újra és újra ugyanazt a dolgot írja? Bejelentkezik ugyanarra a weboldalra, naponta tízszer írja ugyanazt a hangzatos e-mailt, vagy percekig gépel feleslegesen hosszú szavakat? Az AirDrive Keyboard Assistant lehetővé teszi a leggyakrabban használt billentyűleütéssorozatok meghatározását és gyorsbillentyűk, úgynevezett "triggerek" hozzárendelését. Amikor egy trigger-t használ, a készülék azonnal beírja Önnek az előre beállított szekvenciát.

Az AirDrive Keyboard Assistant egy kis USB-billentyűzetadapter, amely hosszú billentyűleütés-sorozatok beírására képes Ön helyett. Használható bejelentkezési adatok, e-mail- és üzenetsablonok, hosszú mondatok és nevek, kódrészletek stb. beírására. Az eszköz klasszikus hardveres billentyűzetfigyelőként is működhet, ahol képes tárolni a begépelt szöveget.

Fő tulajdonságok:

 • Kapacitás 16 MB = 16 000 000 billentyűleütés
 • Kiváló minőségű, tartós alumínium test
 • Automatikusan beírja az előre beállított ütéssorozatokat indításkor
 • Megkönnyíti a hétköznapi műveleteket a számítógépen végzett munka során
 • Hosszú szavak, jelszavak, nevek, mondatok vagy teljes üzenetek beírására programozható.
 • Nem zavarja a szabványos USB-billentyűzet működését vagy a számítógép normál működését
 • A beírt szöveg billentyűleütéseit ugyanúgy rögzítheti, mint egy hardveres keylogger
 • Kompakt méret - mindössze 22 mm hosszú
 • Kompatibilis minden USB billentyűzettel, beleértve az USB 3.0-t is
 • Egyszerű konfiguráció szöveges fájlon keresztül
 • A memóriát erős 128 bites titkosítás védi
 • Többféle billentyűzetkiosztás támogatása

Az AirDrive Keyboard Assistant passzívan figyeli az USB-buszt a billentyűleütésekért. Amikor a rendszer a felhasználó által meghatározott billentyűsorozatot (úgynevezett trigger) észlel, az előre beállított billentyűleütések megfelelő sorozatát generálja. Ez a mechanizmus nem igényel szoftvereket vagy illesztőprogramokat, és teljesen független az operációs rendszertől. Mind a trigger, mind a szekvenciák tartalmazhatnak billentyűkombinációkat és módosítókat ([Ctrl], [Alt], [F4] stb.).

Ez a kis asszisztens nagyon gyorsan és egyszerűen telepíthető és konfigurálható. Egy speciális billentyűkombináció megnyomása után megjelenik egy mappa egy szöveges fájlal, ahol megadhatja a gyorsbillentyű-sorozat definícióit, és elmentheti a fájlt. Ez mindent előkészít.

Az AirDrive Keyboard Assistant két változatban érhető el: egy normál és egy Wi-Fi-s változatban. A két változat közötti fő különbség a konfiguráció során az eszköz elérésének módja.
A standard verzió lehetővé teszi, hogy egy speciális billentyűkombináció megnyomásával lépjen be a beállításokba, ekkor megjelenik egy fájl a parancsikonoknak és a konfigurációs fájloknak.
A Wi-Fi változat saját Wi-Fi hotspotot hoz létre, amelyhez bármilyen Wi-Fi-képes eszközről (PC, laptop, táblagép vagy okostelefon) csatlakozhat. A csatlakoztatás után a készülékhez távolról is hozzá lehet férni egy erre a célra szolgáló konfigurációs oldal segítségével.
A szabványos és a Wi-Fi változat csak a konfigurálás módjában különbözik. A konfigurálás után ugyanúgy reagálnak a kiváltó jelekre és ugyanúgy generálnak lökéssorozatokat.

Figyelmeztetés: A készülék szinte minden típusú külső USB-billentyűzettel és a legtöbb vezeték nélküli billentyűzettel működik. Nem működik a beépített laptop-billentyűzetekkel és többféle, beépített nagysebességű USB-hubokkal rendelkező billentyűzettel (nevezetesen az Apple A1243 és a Dell KB522), valamint néhány játékbillentyűzettel.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!