Az kemtech.hu internetes üzlet 2010-től mindenféle kémberendezések értékesítésére összpontosít. 

Gondosan kiválasztjuk a verhetetlen termékeket a legjobb áron a piacon. Ez számunkra azt jelenti, hogy megállás nélkül keressük és javítsuk az árakat a vásárlók számára, hogy minél piacképesebbek maradjanak.

Miért fizetne többet, ha nem kell?

Az összes kínálatunkban lévő termék egyenesen a gyártótól érkezik. Ennek köszönhetően Önnek a legjobb minőséget és a legjobb árakat tudjuk kínálni. Vannak beszállítóink Kínában, Taiwanon és Oroszországban, melynek köszönhetően széleskörű termékkínálatunk van, mely egyre csak bővül.

A termékeink minőségének garantálása érdekében a kínálatunkban érdekes termékeket ajánlunk Önnek, melyeket először tesztelünk és csak utána soroljuk be a kínálatunkba. Mindent az elégedettségért.

A termékeink nagy része állandóan raktáron van. Tehát az Ön megrendelése a következő munkanapon küldésre kerül. A szállítási idő Prágából 2-5 napig tart. Az igény szerint gyártott termékeinket 10-14 napos szállítási idővel vagyunk képesek kézbesíteni.

Az összes megrendelés diszkréten van becsomagolva. A dobozon semilyen jelet nem tüntetünk fel a termékek beazonosításához.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vita