Mi a kémtechnika?

A kémtechnológia egy nagyon széles fogalom ami magába foglalja a termékek széleskörű választékát. A kémtechnológia magába foglalja a GSM lehallgatást, jelzavarókat, rejtett kamerákat, poloska keresőket, biztonsági technológiát és még sok mást. A speciális vagy kémtechnikának nagyon sok féle felhasználási módja létezik, amelyeket nyomozók, diákok és üzletemberek használnak.

Mire szolgál a kémtechnika?

kémtechnikát általában bizonyítékok gyűjtésére használják, rejtett kamerák, kém karórák vagy kémtollak felhasználásával. A diákoknak segíthet egy láthatatlan kém mikrofülhallgató, vagy egy nyakkendő vezeték nélküli kamerával. A kémtechnológia segítséget nyújthat Önnek otthona és autója biztonságának megőrzésében, amelyben segít a GSM lehallgató készülék Auto-Call funkcióval, amely képes felhívni Önt abban a pillanatban amint zajt érzékel a környezetében.

Milyen a legkedveltebb kémtechnika?

Nagyon népszerű termékeink közé tartoznak a kamerás órák vagy a kamerával ellátott tollak. A kémtechnológiát széles körben használják a diákok, akik főleg a láthatatlan mini füllhallgatót alkalmazzák, amely segítséget nyújt nekik a nehéz vizsgákon, hogy előkészületek nélkül elvégezzék azt!

Kém órák

A kém órák széles skálája van kínálatunkban. A felbontásuk 640x480px kezdőik, és jelenleg 5Mpix fejeződik be. Kínálatunkban csak bevált és használható termékek szerepelnek. Más gyártóknál találkozhat olyan órákkal amik kb. 6 000 Ft-ba kerülnek, és első pillantásra ígéretesnek tűnnek, később azonban rájön, hogy azok az órák teljesen használhatatlanok, mivel minimális felbontásúak és akkumulátoruk élettartama is nagyon alacsony. Nálunk garancia van arra, hogy minőségi kém órákat vásárolnak. A legújabb kamerás óráink még automatikus mozgásérzékelővel is rendelkeznek!

GSM lehallgatás

Az egyik legnépszerűbb kémtechnológia közé tartozik a GSM lehallgatás. A GSM lehallgatás különösen azért népszerű vásárlóink körében, mert nehezen észrevehető és könnyen kezelhető. Egy másik jelentős előnyük, hogy nincs korlátozva a távolság. Tehát a GSM lehallgatást használva könnyedén lehallgathatja, hogy a világ másik felén miről beszélgetnek. A kémtechnológia nagyon messzire jutott a GSM lehallgatás területén, ezért nagy a választék a készülékek között. A lehallgató készülékeket manapság egyre gyakrabban használják civilek, átlagos emberek is.

Vezeték nélküli kamerák

A vezeték nélküli kamerák nagyon széles körben használatosak és a nagyon érdekes kémberendezések közé tartoznak. A vezeték nélküli kamerákat egyaránt használják az újságírók, nyomozók és diákok is. A kémtechnológiai üzletünkben kis álcázott vezeték nélküli kamerák, nagyobb asztali vagy ipari kamerák állnak rendelkezésére. Ha érdekli a kémtechnológia és vezeték nélküli kamerát keres, nálunk biztos meg is találja.

Hardveres keylogger

hardveres keylogger olyan eszköz, amely érzékeny adatok megszerzésére szolgál, mint például a hozzáférési jelszavak, bejelentkezési adatokat és a számítógépen lévő/történő összes kommunikációt is rögzíti. A kínálatunkban van USB keylogger, az újabb billentyűzetekhez való használathoz. A PS2 keyloggerünket a régebbi billentyűzetetekhez használhatja. A hardveres keyloggert csak a billentyűzet és a számítógép közé kell csatlakoztatnia, és minden billentyű leütést rögzít. A hardveres keylogger előnye, hogy nem érzékeli semmilyen antivírus, ellentétben a szoftveres keyloggerekkel.

Rejtett kamerák

Rendkívül elterjedt különleges technológia kétségtelenül a rejtett kamera. A kamerákat ellehet rejteni tollakban, nyakkendőben, gombokban, ébresztőórákban vagy más dolgokban. A kém kamerák a felvételeket a memória kártyára vagy a belső memóriájukra rögzítik. A speciális technika kínálatunkban, rejtett vezeték nélküli kamerák is vannak, amelyek többek között a diákok nagyra értékelnek.

Nyomkövető készülékek

A kémberendezések egy másik nagyon érdekes családja a nyomkövető berendezések. Ezeket az eszközöket emberek, háziállatok vagy gépjárművek megfigyelésére használják. Nemcsak a kémek, hanem például a turisták is használhatják a nyomkövető eszközöket, mivel a GPS tracker lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen segítséget hívjanak, és ezzel növelják a mentési esélyt, ha elvesznek túrázás vagy hegymászás közben. A jobb GPS nyomkövetők fel vannak szerelve azzal a lehetőséggel, hogy online nyomon követhessék mozgásukat. Itt megtalálhatja GPS nyomkövetőket és megtudhat minden fontos információt az egyes készülékekkel kapcsolatban.

Autós kamerák

Az autós kamerák nem tartoznak a klasszikus kémtechnikához, de nemállnak messze tőle, és meg is találhatják őket ajánlatunkban. Az autós kamerák, vagyis a fekete dobozok, sokkal könnyebbé tehetik az Ön életét. Manapság az utak tele vannak agresszív vezetőkkel, ami miatt az autós kamera egy jó befektetésnek bizonyul. Az autós kamerák ára 24 000 és 120 000 Ft között mozog. Az autós kamerák rögzítik az összes fontos információt a vezetésről, amelyek segítségünkre lehetnek a balesetek megoldásakor, és biztosító ügyekkor. A fekete doboz a megfelelő választás minden felelőségteljes járművezető számára.

Mobiltelefonok lehallgatása

A mobiltelefonok lehallgatása egy tökéletes kémtechnika, amely segít Önnek abban, hogy csökkentse hitetlenségét párjával kapcsolatban, vagy megakadályozza az információk kiszivárgását a cégénél. Elegendő telepíteni a kiválasztott mobiltelefonra, ezt követően teljesen felügyelheti vagy távvezérelheti a készüléket. A mobiltelefon lehallgatás egy speciális szoftver, amely sok érdekes dolgot tesz lehetővé.

Minifülhallgató a rejtett kommunikációhoz

A minifülhallgató a rejtett kommunikációhoz, minden diák álma. A vezeték nélküli minifülhallgató egy speciális Bluetooth indukciós hurkot használ. A fülhallgató valóban miniatűr, ezért gond nélkül elrejtheti a fülcsatornában. Ez a kém technika teljesen láthatatlan és észrevétlen. Annak köszönhetően, hogy a fülhallgató tökéletesen zárja a fülét, a fülhallgatóból származó hang csak a fülében lesz hallható, sehol máshol.