Rejtett kamera gombban

Raktáron
16400 Ft

Leírás: A gombba rejtett kamerával videófelvételeket rögzíthet hanggal, fényképeket illetve külön hangfelvételt is készíthet.

A termék kódja: MK85-N

Gyártó: SpyTech

Leírás: A pendrive-ban lévő rejtett kamera hanggal ellátott videofelvételek rögzítésére, fényképek készítésére használható, vagy hangrögzítőként külön hangfelvételekre.

A termék kódja: MK200

Öngyújtó Full HD kamerával

Raktáron
30500 Ft

Leírás: Rejtett Full HD kamera öngyújtóban éjszakai megvilágítással. Támogatja a 128 GB-ig terjedő microSD kártyákat, és a WiFi-nek köszönhetően a videofelvételek online is megtekinthetők a mobilalkalmazásban, bárhonnan a világon.

A termék kódja: BK93

Gyártó: Secutek

Leírás: Kültéri HD minikamera az elő streameléshez, videó készítéshez vagy videó nézéshez. A videó felbontása 1280x720px, valamint a készülék 60°-os látószöggel rendelkezik. Android operációs rendszerek és PC támogatással.

A termék kódja: MCV53

Gyártó: Secutek

Leírás: Pendrivba rejtett HD forgatható mini kamera, 90°-os látószöggel, 128 GB-os micro SD kártya támogatással és külső akkumulátor tartóval, az élettartam megnövelése érdekében.

A termék kódja: MK108

Gyártó: Esonic

Leírás: Hálózati adapter rejtett Full HD kamerával, 90° -os látószöggel, 128 GB-os micro SD kártya támogatással, mozgásérzékeléssel és Wi-Fi-n keresztüli megfigyeléssel.

A termék kódja: BK65

Az irodai kiegészítőkben elrejtett kémkamera alkalmas bármilyen helyiségben való elhelyezésbe, mivel azok az álcázásuknak köszönhetően nem keltenek semilyen figyelmet.