Rejtett WiFi kamera routerben Secutek

Nincs raktáron
44500 Ft

Leírás: PIR-érzékelővel és rejtett Full HD kamerával ellátott, mobilalkalmazással távolról vezérelhető router. Támogatja a micro SD kártyát 64 GB-ig, mozgásérzékelővel és kivételes akkumulátor-élettartammal rendelkezik, akár 2 évig is üzemel, újratöltés nélk ...

A termék kódja: BK99

Gyártó: Secutek

Rejtett WiFi kamera routerben

Raktáron
44500 Ft

Leírás: PIR-érzékelővel és rejtett Full HD kamerával ellátott, mobilalkalmazással távolról vezérelhető router. Támogatja a micro SD-kártyát 64 GB-ig, mozgásérzékelővel és kivételes akkumulátor-élettartammal rendelkezik, amely akár 2 évig is üzemel újratöltés ...

A termék kódja: BK98

Gyártó: Secutek

Rejtett kamera gombban

Nincs raktáron
16400 Ft

Leírás: A gombba rejtett kamerával videófelvételeket rögzíthet hanggal, fényképeket illetve külön hangfelvételt is készíthet.

A termék kódja: MK85-N

Gyártó: SpyTech

Öngyújtó Full HD kamerával

Raktáron
30500 Ft

Leírás: Rejtett Full HD kamera öngyújtóban éjszakai megvilágítással. Támogatja a 128 GB-ig terjedő microSD kártyákat, és a WiFi-nek köszönhetően a videofelvételek online is megtekinthetők a mobilalkalmazásban, bárhonnan a világon.

A termék kódja: BK93

Gyártó: Secutek

Leírás: Az irodai mappákba rejtett hordozható kamera Full HD felbontással, éjjellátással, mozgásérzékeléssel és hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Támogatja a micro SD kártyákat.

A termék kódja: MK197

Gyártó: Secutek

Leírás: Az USB-ben lévő rejtett kamera hanggal ellátott felvételek, vagy csak hangfelvétel rögzítésére szolgál.

A termék kódja: MK195

Gyártó: HNSAT

IP USB kamera UC-51B

Raktáron
38100 Ft

Leírás: Kicsi USB IP kamera HD felbontással, beépített mikrofonnal, élő közvetítéssel, microSD-kártya foglalattal, riasztási funkcióval és mozgásérzékeléssel.

A termék kódja: MK186

Leírás: USB töltőbe rejtett FullHD kamera 90°-os látószöggel és mozgásérzékeléssel. Támogatja a 128 GB-ig terjedő microSD-kártyákat, és a WiFi-nek köszönhetően a videofelvételek online is megtekinthetők a mobilalkalmazásban, bárhol a világon.

A termék kódja: BK88

Gyártó: Secutek

Leírás: Rejtett Full HD kamera a powerbankban 120°-os látószöggel és mozgásérzékeléssel. Támogatja a 128 GB-ig terjedő microSD-kártyát, és a WiFi-nek köszönhetően a videofelvételek online is megtekinthetők a mobilalkalmazásban, bárhonnan a világon.

A termék kódja: BK94

Gyártó: Secutek

Leírás: H8 powerbank rejtett kamerával, infravörös megvilágítással az éjszakai látáshoz és távoli internetkapcsolattal

A termék kódja: MK191

Gyártó: Secutek

Leírás: Pendrive rejtett Full HD kamerával, IR megvilágítással az éjszakai látáshoz, mozgásérzékeléssel, akár 120 perc folyamatos rögzítéssel és microSD-kártya támogatásával 32 GB-ig.

A termék kódja: MK58-1

Leírás: Kültéri HD minikamera az elő streameléshez, videó készítéshez vagy videó nézéshez. A videó felbontása 1280x720px, valamint a készülék 60°-os látószöggel rendelkezik. Android operációs rendszerek és PC támogatással.

A termék kódja: MCV53

Gyártó: Secutek

Leírás: Pendrivba rejtett HD forgatható mini kamera, 90°-os látószöggel, 128 GB-os micro SD kártya támogatással és külső akkumulátor tartóval, az élettartam megnövelése érdekében.

A termék kódja: MK108

Gyártó: Esonic

Leírás: Hálózati adapter rejtett Full HD kamerával, 90° -os látószöggel, 128 GB-os micro SD kártya támogatással, mozgásérzékeléssel és Wi-Fi-n keresztüli megfigyeléssel.

A termék kódja: BK65

Az irodai kiegészítőkben elrejtett kémkamera alkalmas bármilyen helyiségben való elhelyezésbe, mivel azok az álcázásuknak köszönhetően nem keltenek semilyen figyelmet.