A MobilKém egy egyedi alkalmazás, amely hozzáférést biztosít Önnek bármilyen információhoz, amire szüksége van az igazság feltárásához. Több >>
Gyártó: StealthTronic. A termék kódja: SPY16

95500 Ft ÁFA-val

Pontosítsa a termékválasztást
db
Licenció típusa Elérhetőség Ár ÁFA  -val Mennyiség (db)
MobilKém ULTIMATE 3 hónapos (15 napos történelem) Raktáron 95500 Ft
MobilKém ULTIMATE 6 hónapos (15 napos történelem) Raktáron 127400 Ft
MobilKém ULTIMATE 12 hónapos (15 napos történelem) Raktáron 191200 Ft

A MobilKém egy telefonos alkalmazás, amelyet fizikailag szükséges telepíteni a mobiltelefonra, amelyet megszeretnénk figyelni. A telepítés után az alkalmazás a háttérben működik, teljesen rejtve. Nincs semmilyen ikonja, és a megfigyelt személy, soha nem jön rá, hogy van egy kis extra a telefonjában.  

A MobilKém ULTIMET az "egyszerűbb" LITE verzióval szemben lehetővé teszi, hogy lehallgassa a telefonos beszélgetéseket is.

Mi mindent figyelhet meg a MobilKém segítségével: 

  • Hívások hangfelvételei - az összes telefonhívás, ami a telefonon történik .mp3 formátumban mentődik el, és automatikusan vagy igény szerint feltöltődik a webre, ahol lejátszhatja őket, vagy letöltheti őket a számítógépére.
  • SMS üzenetek - az összes bejövő és kimenő üzenethez, valamint a félig megírt SMS-ehhez is hozzáférése van.
  • Hívások - beérkező, kimenő és nemfogadott hívások pontos ideje és hossza. Ez a funkció kapcsolatban van a névjegyzékkel, ezért nemcsak a telefonszámokat, hanem a neveket is láthatja, amelyek alatt a névjegyzékben el van mentve a szám. A névre való kattintással Ön láthatja az összes kommunikációt, amelyet ezzel a címzettel folytattak (SMS-ek és telefonhívások).
  • Helymeghatározás - a helymeghatározás gyakorisága beállítható 5 percenként vagy akár 12 óránként is. Az aktuális helyzet meghatározásához GPS-t használ (ha ez a funkció elérhető) vagy BTS-t (a telefonos hálózat legközelebbi jeladójának helyzete).
  • Fájlok - az alkalmazás bebiztosítja Önnek, hogy hozzáférhessen a megfigyelt telefon összes fájljához, amelyek a telefon belső memóriáján találhatóak, de akár a memóriakártyán is. A fájlokat elolvashatja, letöltheti, de lehetőség van fájlok feljátszására is.
  • Alkalmazások - azon alkalmazások listája amelyek megtalálhatók a telefonban.
  • Internetes böngésző - az összes látogatott weboldal, amelyet a telefonról megnéztek dátum és látogatás számmal.
  • Névjegyzék - megtekintheti az összes nevet, telefonszámot, e-mail címet, jegyzeteket vagy elmentett címeket. Egyszerűbben, mindent ami a telefonszámhoz el van mentve.

Kiegészítő funkciók:

  • Az alkalmazás értesíti önt, ha a megfigyelt személy kicseréli a SIM kártyát
  • Megjelöli az összes történést, amelyek időrend szerint követik egymást

A MobilKém telepítése, ellenőrzése és kompatibilitása:  

Az alkalmazást fizikailag telepíteni kell a telefonra. A távolsági telepítés speciális SMS segítségével sajnos nem áll rendelkezésünkre. Az alkalmazás telepítése nem bonyolult (nagyából 5 percet vesz igénybe), szükség lesz a megfigyelni kívánt telefonra és internetes hozzáférésre (arról a telefonról). 

A MobilKém alkalmazás telepítése után az összes információ továbbítva lesz az Ön fiókjára. Előnye, hogy bárhonnan, bármikor be tud jelentkezni.

A MobilKém kompatibilis az összes Android operációs rendszerrel működő telefonnal. Ha le szeretné tesztelni az alkalmazás működését, akkor próbálja ki az 1 napos trial verziót ingyenese.

Regisztráljon fel és jelentkezzen be a MobilKém weboldalon.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!