Secutrack térképes platform a GPS nyomkövetőknek Több >>
Gyártó: Secutek. A termék kódja: GPS20-12-15

12600 Ft ÁFA-val

Pontosítsa a termékválasztást
Raktáron
db
Licenció típusa Elérhetőség Ár ÁFA  -val Mennyiség (db)
Secutrack térképes platform a GPS nyomkövetőknek - Licenció típusa: 12 hónapos  (15 napos történelem) 3 hónapos (15 napos történelem) Raktáron 6200 Ft
Secutrack térképes platform a GPS nyomkövetőknek - Licenció típusa: 12 hónapos  (15 napos történelem) 6 hónapos (15 napos történelem) Raktáron 10100 Ft
Secutrack térképes platform a GPS nyomkövetőknek - Licenció típusa: 12 hónapos  (15 napos történelem) 12 hónapos (15 napos történelem) Raktáron 12600 Ft
Secutrack térképes platform a GPS nyomkövetőknek - Licenció típusa: 12 hónapos  (15 napos történelem) 3 hónapos (365 napos történelem) Raktáron 12600 Ft
Secutrack térképes platform a GPS nyomkövetőknek - Licenció típusa: 12 hónapos  (15 napos történelem) 6 hónapos (365 napos történelem) Raktáron 19000 Ft
Secutrack térképes platform a GPS nyomkövetőknek - Licenció típusa: 12 hónapos  (15 napos történelem) 12 hónapos (365 napos történelem) Raktáron 25400 Ft

Ennek az online térképalapnak a hozzáadásával kibővítheti a GPS nyomkövető mozgásának online nyomon követésének lehetőségeit PC-n, táblagépen vagy telefonon keresztül. A térképalap magyar nyelvű, és lehetővé teszi, hogy ne csak azt követhesse nyomon, hol van most a nyomkövetője, hanem a mozgási előzményeit is, akár egy évvel visszamenőleg. Javasoljuk, hogy ezt a szolgáltatást a GPS nyomkövetővel egy időben vásárolja meg.

 

Kövesse nyomon a GPS nyomkövető mozgását online

Kényelmesen nyomon követheti a GPS nyomkövető aktuális helyzetét a térképalapon, beleértve az aktuális útvonaltervező funkciót is.

Több nyomkövető egy fiókon belül

Ha több GPS-helymeghatározóval rendelkezik, mindet hozzáadhatja egyetlen fiókhoz ezen a térképalapon. Így nem kell minden eszközön külön-külön bejelentkeznie.

Virtuális határ "GEO fence"

A platform lehetővé teszi különböző zónák beállítását. Ha a GPS nyomkövető átlépi a határaikat (akár a zónán belül, akár azon kívül), e-mail értesítést kap.

Az útvonal nyomon követése

Ez a funkció különösen alkalmas olyan szállítmányozó cégek számára, amelyek futárai pontosan meghatározott útvonalon közlekednek. Ezt az útvonalat beírhatja a térképalapba, és ha a teherautó eltér ettől az útvonaltól, értesítést kap.

Magyar nyelv

A Secutrack térképalap magyarul is elérhető.

Az egyes utazások listája

Egyszerűen exportálhatja az egyes eszközök egyes útjainak listáját. Az utazás listája tartalmazza a kezdést (hely és idő) és a befejezést (hely és idő).

A megállók rögzítése

Néhány kattintással könnyedén exportálhat egy listát arról, hogy a GPS nyomkövető hol állt meg, beleértve a napszakot is.

További értesítés

A platform számos eseményről küldhet e-mail értesítést. Például, amikor elindítja az autót, amikor elindul, amikor túllépi a sebességhatárt vagy amikor megáll.

Reszponzív tervezés

A platform kijelzője testreszabott PC-hez, mobilhoz és táblagéphez.

Alkalmazás Androidhoz

A platformot még kényelmesebben elérheti az Android alkalmazáson keresztül.

 

ELSŐ RENDELÉS:

Megrendelés esetén kérjük, írja be a rendelési megjegyzésbe azt az e-mail címet, amely alatt a térképalapban fiókot szeretne létrehozni. Amennyiben nem ad meg e-mail címet, a fiók létrehozásához a megrendelésben megadott e-mail címet fogjuk használni.

LICENC MEGÚJÍTÁSA:

Meglévő licenc megújításakor kérjük, hozzon létre egy megrendelést, ahogyan azt az első megrendeléskor tette. A megrendelési megjegyzésben azonban meg kell adnia a meglévő Secutrack.net bejelentkezési adatait (pl. secutron666).

Vegye fel velünk a kapcsolatot!