Leírás: Nem feltűnő, tollba rejtett diktafon hangaktiválódással, kiváló minőségű felvételekkel, akár 15 óráig tartó folyamatos felvétellel és 8 GB-os belső memóriával.

A termék kódja: REC15-N

Gyártó: Esonic

Leírás: Karcsú Esonic MQ-78 toll csúcsminőségű diktafonnal, hangérzékeléssel és 1 GB belső memóriával. Lehetővé teszi az akár 71 órás felvételt.

A termék kódja: REC66

Gyártó: Esonic

Leírás: USB pendrive hangrögzítővdel, amely hosszú üzemidővel, magas hangminőséggel, hangérzékeléssel és 8GB beépített memóriával rendelkezik.

A termék kódja: REC30

Gyártó: Esonic

Hangrögzítő tollban MQ-99

Raktáron
30000 Ft

Leírás: A MQ-99 tollba rejtett hangrögzítő egy átlagos kinézető íróeszköz, amely 25 napos üzemidővel és 8GB belső memóriával rendelkezik.

A termék kódja: REC36

Gyártó: Esonic

A digitális hangrögzítők a hang rögzítésére szolgálnak. Lehetnek átlagos diktafon berendezések, vagy álcázott hangrögzítők formályában is. Ezek a hangrögzítők alkalmasak újságíróknak, rendőröknek, nyomozóknak.

A digitális hangrögzítők a beépített memóriájukra mentik el a hangfelvételeket, ahova akár több száz órányi felvételt is tárolhat. A rögzített hangfelvételek általában .MP3 kiterjesztésben tárolódnak, ami nagyonis praktikus, mivel azok könnyedén lejátszhatók. Ezek a digitális hangrögzítők alkalmasak a hang rögzítésére viszonylag nagy távolságból is (kb. 7 méter), kiváló minőségben.

A kínálatunkban megtalálhat hangrögzítő berendezéseket akár tollban, kulcstartóban, vagy pendrive-ban elrejtve.