Leírás: DVR-308A hangrögzítő külső vezeték nélküli mikrofonnal és akár 300 óra folyamatos rögzítéssel. A kiváló minőségű hangzás mellett beépített 8 GB memóriával és egyszerű kezelhetőséggel rendelkezik.

A termék kódja: REC23-RC-8GB

Gyártó: HNSAT

Leírás: Kis méretű, diszkrét hangrögzítő egy flash meghajtóban elrejtve, akár 24 órás akkumulátor-üzemidővel és 64 GB-ig terjedő micro SD kártya-támogatással.

A termék kódja: REC93

Gyártó: HNSAT

Leírás: Diszkrét hangrögzítő egy órában, beépített MP3-lejátszóval és bluetooth-al a vezeték nélküli fejhallgató csatlakoztatásához.

A termék kódja: REC94

Gyártó: HNSAT

Leírás: Professzionális diktafon integrált MP3-lejátszóval, elegáns kivitelben, háttérvilágítással és telefonhívások rögzítésének lehetőségével.

A termék kódja: REC95

Gyártó: HNSAT

Leírás: Nem feltűnő hangrögzítő FullHD 1080p kamerával, övcsipesszel. A kamera 180°-ig forgatható. Képes a mozgásérzékelésre, éjszakai világítással rendelkezik, és még a dátumot és az időt is rögzíti a felvételeken.

A termék kódja: MK194

Gyártó: HNSAT

Karkötő diktafonnal WR07

Raktáron
12600 Ft

Leírás: Divatos sportos stílusú karkötő diktafonnal, mozgásérzékelő funkcióval és a rögzített felvételek azonnali lejátszásával a karkötőről.

A termék kódja: REC58-H

Gyártó: HNSAT

Leírás: DVR-308 diktafon állítható hangérzékelő érzékenységgel, beépített 16GB memóriával és akár 300 órányi állandó felvételre elegendő üzemidővel

A termék kódja: REC23

Gyártó: HNSAT

A digitális hangrögzítők a hang rögzítésére szolgálnak. Lehetnek átlagos diktafon berendezések, vagy álcázott hangrögzítők formályában is. Ezek a hangrögzítők alkalmasak újságíróknak, rendőröknek, nyomozóknak.

A digitális hangrögzítők a beépített memóriájukra mentik el a hangfelvételeket, ahova akár több száz órányi felvételt is tárolhat. A rögzített hangfelvételek általában .MP3 kiterjesztésben tárolódnak, ami nagyonis praktikus, mivel azok könnyedén lejátszhatók. Ezek a digitális hangrögzítők alkalmasak a hang rögzítésére viszonylag nagy távolságból is (kb. 7 méter), kiváló minőségben.

A kínálatunkban megtalálhat hangrögzítő berendezéseket akár tollban, kulcstartóban, vagy pendrive-ban elrejtve.