Secutek SST-550G GSM vadkamera

Raktáron
41900 Ft

Leírás: GSM vadkamera képek vagy videók küldésével e-mailben vagy MMS-ben. Természetesen rendelkezik IR éjszakai fénnyel és mozgásérzékeléssel, valamint távvezérléssel SMS-en keresztül.

A termék kódja: FP29

Gyártó: Secutek

Leírás: Ez a vadkamera 90°-os látószöggel, IR megvilágítással az éjszakai látáshoz, mozgásérzékeléssel, microSD kártya-támogatással 32 GB-ig és IP54-es vízállósággal rendelkezik.

A termék kódja: FP23

Gyártó: Secutek

Leírás: Egyedülálló vadkamera WiFi hálózaton keresztüli csatlakozás lehetőségével. Rendelkezik videó és fotó móddal, 24MP képeket készít és Full HD felbontású videókat rögzít. Támogatja az akár 64GB-os SD kártyákat és rendelkezik IR megvilágítással és mozgás ...

A termék kódja: FP17-N

Gyártó: Secutek

A vadkamerák speciális kültéri GSM kamerák, amelyek alkalmasak a hosszútávú megfigyelésre rossz körülmények között is.

A vadkamerák vízállóak, ellenállóak és IR megvilágítással vannak ellátva az éjjellátáshoz. Rögzítő szalaggal ndelkezneker a felfogatáshoz, és ideális berendezés erdők, építkezések, garázsok vagy házak megfigyelésére. Ha például Ön erdőőr vagy háztulajdonos, aki szeretné megvédelni a tulajdonát ott, ahol az átlagos biztonsági kamerák nem megfelelőek, akkor a vadkamera a megfelelő választás.

A vadkamerát távolról is vezérelheti SMS parancsok segítségével, a magasabb minőségű vadkamerák esetében pedig a vadkamera képes MMS képeket küldeni az Ön telefonjára.