MobilKém ULTIMATE

Raktáron
95500 Ft

Leírás: A MobilKém egy egyedi alkalmazás, amely hozzáférést biztosít Önnek bármilyen információhoz, amire szüksége van az igazság feltárásához.

A termék kódja: SPY16

Gyártó: StealthTronic

MobilKém LITE

Raktáron
63600 Ft

Leírás: A MobilKém egy egyedi alkalmazás, amely hozzáférést biztosít Önnek bármilyen információhoz, amire szüksége van az igazság feltárásához.

A termék kódja: SPY15

Gyártó: StealthTronic

A lehallgató készülékek manapság már nem csak a titkosszolgálatok eszköze. Ebben a kategóriában 2 fő változatát találhatja meg a poloskáknak. Az RF lehallgató készülékeket és a GSM lehallgató készülékeket, amelyeknek megvan a saját előnyük és hátrányuk is.

Ebbe a kategóriába sorolhatjuk a telefonkészülékek lehallgatását is, amely az egyik legjobb változata a modern kor lehallgatásának. 

GSM lehallgató készülékek

A GSM lehallgatás az egyik legelterjettebb lehallgatási mód a készülékek egyszerű és megbízható vezérlésének köszönhetően. A GSM lehallgató készülékekben egy átlagos SIM kártyát kell elhelyezni, amelyet csak fel kell hívnunk szükség esetén. Sok berendezésnél lehetséges a hangérzékelő funkció is, amely felhívja Önt, ha hangot érzékel. A GSM lehallgató készülékek nagy előnye, hogy a hatótávolsága végtelen - a lehallgató készülék mindenhonnan elérhető, ahol van telefonos hálózat. 

 

RF lehallgató készülékek

Az RF lehallgató készülékek a lehallgatás következő módja, amihez nincs szükség SIM kártya használatára. AZ RF lehallgató készülékek nem a telefonos hálózatot, hanem rádióhullámú sugarakat használnak. Az egyik előnye az is, hogy annak működését nem tudja megzavarni a klasszikus GSM jelzavaró sem. A GSM lehallgató készülékekhez képest az a hátránya, hogy bizonyos hatótávolsággal rendelkeznek.

 

Telefon lehallgatása

A telefont lehallgató szoftverek, vagyis a "Spy phone software" lehetővé teszi a párja hűségének, alkalmazottja lojalitásának, gyermeke helyes magatartásának felderítését. A céltelefonra való feltelepítést követően hallhatja a telefonbeszélgetéseket, elolvashatja az SMS_eket, bemérheti a készüléket, stb.