WiFi IP minikamera W22

Raktáron
38100 Ft

Leírás: Kicsi WiFi IP kamera PIR mozgásérzékelővel, éjjellátóval, SD kártya támogatással és mobilalkalmazáson keresztüli távfelügyelettel.

A termék kódja: MK213

Gyártó: Secutek

WiFi IP minikamera W20

Raktáron
35600 Ft

Leírás: Kisméretű WiFi IP kamera PIR mozgásérzékelővel, éjjellátással, SD kártya támogatással és mobilalkalmazáson keresztüli távfelügyelettel.

A termék kódja: MK212

Gyártó: Secutek

WiFi IP minikamera

Raktáron
29200 Ft

Leírás: Kisméretű WiFi IP kamera mozgásérzékeléssel, éjjellátással, SD-kártya támogatással és mobilalkalmazáson keresztüli távfelügyelettel.

A termék kódja: MK207

Gyártó: Secutek

4G GPS gyerek karóra

Raktáron
31700 Ft

Leírás: A Secutek SWX-KT17S 4G karóra gyerekeknek egyesíti a GPS-helymeghatározó és egy egyszerű mobiltelefon funkcióit. Számos funkcióval rendelkezik, és támogatja a mobilalkalmazáshoz való kapcsolódást.

A termék kódja: GPS107

Gyártó: Secutek

4G GPS karóra időseknek

Raktáron
31700 Ft

Leírás: Ez az elegáns 4G óra az idősek számára egyesíti a GPS-helymeghatározó és egy egyszerű mobiltelefon funkcióit. Számos funkcióval rendelkezik, és támogatja a mobilalkalmazáshoz való csatlakozást.

A termék kódja: GPS106

Gyártó: Secutek

Akkumulátoros WiFi kamera

Nincs raktáron
31700 Ft

Leírás: Vezeték nélküli, akkumulátorral működő WiFi kamera alacsony energiafogyasztással és olyan funkciókkal, mint a mozgásérzékelés, az éjszakai látás vagy a kétirányú kommunikáció.

A termék kódja: IP131

Gyártó: Secutek

Leírás: Kettős, 8 mm átmérőjű ellenőrző kamera 2 m-es vagy 10 m-es kábelen, Full HD felbontással, 4,3" kijelzővel és beépített újratölthető akkumulátorral.

A termék kódja: IK38

Gyártó: Secutek

Leírás: Forgatható WiFi IP kamera 3MP vagy 5MP érzékelővel, mozgásérzékeléssel, éjjellátással és SD kártya támogatással 128GB-ig.

A termék kódja: IP126

Gyártó: Secutek

HT-80A zajszintmérő

Raktáron
8800 Ft

Leírás: Zajmérő műszer kompakt mérettel és átlátható LCD kijelzővel.

A termék kódja: ELE17

Gyártó: Secutek

Leírás: Ébresztőóra rejtett WiFi kamerával, amely mobilalkalmazáson keresztül távolról vezérelhető. Támogatja a micro SD-kártyát 128 GB-ig, mozgásérzékelővel és éjjellátóval rendelkezik, és a hálózati áramellátásnak köszönhetően non-stop üzemeltethető.

A termék kódja: BK100

Gyártó: Secutek

Leírás: PIR-érzékelővel és rejtett Full HD kamerával ellátott, mobilalkalmazással távolról vezérelhető router. Támogatja a micro SD kártyát 64 GB-ig, mozgásérzékelővel és kivételes akkumulátor-élettartammal rendelkezik, akár 2 évig is üzemel, újratöltés nélk ...

A termék kódja: BK99

Gyártó: Secutek

Leírás: Hordozható, kis méretű digitális hőmérő, amely Full HD kamerát rejt éjszakai látással és WiFi mobilalkalmazáson keresztül történő vezérlés lehetőségével. Beépített akkumulátorral, 128 GB-ig terjedő memóriakártya-támogatással és mozgásérzékeléssel ren ...

A termék kódja: BK101-IT

Gyártó: Secutek

Leírás: Kicsi, hordozható Full HD kamera éjjellátóval és WiFi vezérléssel mobilalkalmazáson keresztül. Beépített akkumulátorral, 128 GB-ig terjedő memóriakártya-támogatással és mozgásérzékeléssel rendelkezik.

A termék kódja: BK101

Gyártó: Secutek

Biztonsági telefon tok

Raktáron
5000 Ft

Leírás: Védő tok jelek blokkolásához, mérete alkalmas a nagyobb modern okostelefonokhoz.

A termék kódja: OT93-GRN

Gyártó: Secutek

Leírás: Szemüveg rejtett VGA kamerával és 32 GB-ig terjedő micro SD kártya támogatással.

A termék kódja: MK204

Gyártó: Secutek

SML-GC35 kémszemüveg

Raktáron
50900 Ft

Leírás: Kémszemüveg Full HD kamerával és micro SD kártya támogatással 32GB-ig.

A termék kódja: MK01-N

Gyártó: Secutek

SBS-H55F panoráma IP kamera

Raktáron
38100 Ft

Leírás: Secutek SBS-H55F panoráma IP biztonsági kamera Full HD videofelbontással, éjjellátással, mozgásérzékeléssel és microSD kártya támogatással 64 GB-ig.

A termék kódja: IP120

Gyártó: Secutek

Leírás: A Secutek SBS-RPP06 forgó IP biztonsági kamera nagyszerű mozgáskövetéssel, Full HD videofelbontással, éjjellátással, mozgásérzékeléssel és microSD kártya támogatással akár 128 GB-ig.

A termék kódja: IP118

Gyártó: Secutek

Rejtett WiFi kamera routerben

Raktáron
44500 Ft

Leírás: PIR-érzékelővel és rejtett Full HD kamerával ellátott, mobilalkalmazással távolról vezérelhető router. Támogatja a micro SD-kártyát 64 GB-ig, mozgásérzékelővel és kivételes akkumulátor-élettartammal rendelkezik, amely akár 2 évig is üzemel újratöltés ...

A termék kódja: BK98

Gyártó: Secutek

Leírás: A Secutek SBS-QH15W egy teljesen önálló akkumulátoros WIFI IP kamera napelemmel a hatékony kültéri biztonság érdekében.

A termék kódja: IP122-W

Gyártó: Secutek

Leírás: Ez a vadkamera 90°-os látószöggel, IR megvilágítással az éjszakai látáshoz, mozgásérzékeléssel, microSD kártya-támogatással 32 GB-ig és IP54-es vízállósággal rendelkezik.

A termék kódja: FP23

Gyártó: Secutek

Digitális ajtókitekintő - 3,5" LCD

Nincs raktáron
17700 Ft

Leírás: Egyszerű digitális ajtókukucskáló igénytelen felhasználók számára, 3,5"-os LCD-kijelzővel.

A termék kódja: DK33

Gyártó: Secutek