WiFi IP minikamera MW-D59

Raktáron
31700 Ft

Leírás: Kicsi WiFi IP kamera PIR mozgásérzékelővel, éjjellátással, SD kártya támogatással, hosszú akkumulátor élettartammal és távfelügyelettel mobilalkalmazáson keresztül.

A termék kódja: MK199-1

Gyártó: Secutek

Leírás: Secutek SBS-LY4P napelemes IP kamera a távoli területek hatékony biztonsága érdekében

A termék kódja: IP124

Gyártó: Secutek

Leírás: Egyedülálló vadkamera WiFi hálózaton keresztüli csatlakozás lehetőségével. Rendelkezik videó és fotó móddal, 24MP képeket készít és Full HD felbontású videókat rögzít. Támogatja az akár 64GB-os SD kártyákat és rendelkezik IR megvilágítással és mozgás ...

A termék kódja: FP17-N

Gyártó: Secutek

Minikamera PIR érzékelővel

Raktáron
21500 Ft

Leírás: Minikamera éjszakai látással, SD kártya támogatással, extra hosszú akkumulátor-élettartammal és mozgásérzékeléssel a PIR érzékelőknek köszönhetően.

A termék kódja: MK198

Gyártó: Secutek

Secutek GPS óra időseknek

Raktáron
22300 Ft

Leírás: EW200S digitális okosóra időseknek GPS nyomkövetővel, intercommal, pulzusmérővel és esésjelző funkcióval. Távolról vezérelhető mobilalkalmazás segítségével.

A termék kódja: GPS64-1-BLK

Gyártó: Secutek

Leírás: A Secutek CAM203 külső videócsengőből és a Secutek VDP331 beltéri egységből álló készlet 7" LCD kijelzővel.

A termék kódja: VZ53

Gyártó: Secutek

Leírás: Kis méretű ébresztőóra rejtett kamerával a kiválasztott terület diszkrét megfigyelésére mozgásérzékelést biztosító PIR érzékelővel.

A termék kódja: BK97

Gyártó: Secutek

Védőtok telefonhoz

Raktáron
6900 Ft

Leírás: Jelblokkoló védőtok, mérete megfelelő telefonokhoz.

A termék kódja: OT87

Gyártó: Secutek

Leírás: Secutek SBS-RPP02 vezeték nélküli, forgatható IP biztonsági kamera mozgáskövetéssel, Full HD videofelbontással, éjszakai látással, mozgásérzékeléssel és microSD kártya támogatással akár 128 GB-ig.

A termék kódja: IP117

Gyártó: Secutek

Öngyújtó Full HD kamerával

Raktáron
30500 Ft

Leírás: Rejtett Full HD kamera öngyújtóban éjszakai megvilágítással. Támogatja a 128 GB-ig terjedő microSD kártyákat, és a WiFi-nek köszönhetően a videofelvételek online is megtekinthetők a mobilalkalmazásban, bárhonnan a világon.

A termék kódja: BK93

Gyártó: Secutek

Leírás: Kis 3W-os napelem USB-C csatlakozóval biztonsági kamerákhoz.

A termék kódja: IP122-PAN

Gyártó: Secutek

Leírás: Az irodai mappákba rejtett hordozható kamera Full HD felbontással, éjjellátással, mozgásérzékeléssel és hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik. Támogatja a micro SD kártyákat.

A termék kódja: MK197

Gyártó: Secutek

Leírás: USB töltőbe rejtett FullHD kamera 90°-os látószöggel és mozgásérzékeléssel. Támogatja a 128 GB-ig terjedő microSD-kártyákat, és a WiFi-nek köszönhetően a videofelvételek online is megtekinthetők a mobilalkalmazásban, bárhol a világon.

A termék kódja: BK88

Gyártó: Secutek

Leírás: Rejtett Full HD kamera a powerbankban 120°-os látószöggel és mozgásérzékeléssel. Támogatja a 128 GB-ig terjedő microSD-kártyát, és a WiFi-nek köszönhetően a videofelvételek online is megtekinthetők a mobilalkalmazásban, bárhonnan a világon.

A termék kódja: BK94

Gyártó: Secutek

Leírás: Karbantartásmentes OBD GPS autóhelymeghatározó akár 10 méteres helymeghatározási pontossággal és rendkívül egyszerű telepítéssel. Alkalmas a vállalati járművek helyének nyomon követésére is.

A termék kódja: GPS100

Gyártó: Secutek

Leírás: A Secutek SBS-QH15W egy teljesen önálló akkumulátoros WIFI IP kamera napelemmel a hatékony kültéri biztonság érdekében.

A termék kódja: IP122-W

Gyártó: Secutek

WiFi-s ajtókitekintő Secutek

Raktáron
50900 Ft

Leírás: Ajtókukucskáló Full HD kamerával, 170°-os látószöggel és WiFi-hez való csatlakozás lehetőségével.

A termék kódja: DK29

Gyártó: Secutek

Leírás: Full HD kamera 4G modemmel, mozgásérzékeléssel, 355°-os vízszintes elforgatással, 90°-os függőleges elforgatással, 20x-os optikai zoommal, beépített mikrofonnal és akár 128GB-os microSD kártya támogatással.

A termék kódja: IP62-20X

Gyártó: Secutek