Leírás: Kis méretű modern ébresztőóra minikamerával a kiválasztott terület megfigyeléséhez. HD felbontással, kétoldalas interkommal, 120°-os látószöggel, WiFi csatlakozással, élő közvetítés lehetőségével vagy akár 128GB kapacitású microSD kártya támogatással ...

A termék kódja: BK85

Gyártó: Secutek

Leírás: Kültéri HD minikamera az elő streameléshez, videó készítéshez vagy videó nézéshez. A videó felbontása 1280x720px, valamint a készülék 60°-os látószöggel rendelkezik. Android operációs rendszerek és PC támogatással.

A termék kódja: MCV53

Gyártó: Secutek

Leírás: Időjárás állomás rejtett Wi-Fi kamerával, amely tökéletes áttekintést nyújt otthonáról. Figyeli az időjárást, ellenőrzi otthonát és videókat rögzít. Beépített mozgásérzékelővel rendelkezik, amely 6 méteres távolságig működik, és Wi-Fi kapcsolattal az ...

A termék kódja: BK52

Gyártó: Secutek

Ha szeretne találkozót, párbeszédet, vagy bármilyen más helyzetet rejtve rögzíteni, akkor a kémkamera a megfelelő berendezés az Ön számára.

A rejtett kamerával biztos lehet benne, hogy például jól bánik-e a bébicsősz a gyermekével. Mindig tisztában lehet azzal, hogy családtagjai mit csinálnak otthon, amíg Ön például üzleti úton van. A kémkamerák felvételét használhatja bizonyíttékként is a bíróságon. A diákok közkedvelten hasznákják nehéz vizsgák letételéhez.